About our firm

Timeliness

Products

Marketing

Availability

         
  Szimeringek, tömítések

Gyártmány-paletta
  • Klasszikus szimeringek ipari, mezőgazdasági és háztartási gépekhez;
  • Gépjármű szimeringek;
  • Hőálló SZILIKON és VITON alapanyagú szimeringek;
  • Extra nagyméretű szimeringek;
  • Egyedi gyártású szimeringek bármilyen méretben;
  • Karmantyúk;
  • Egyedi gyártású karmantyúk bármilyen méretben;
  • O-gyűrűk;
  • O-zsinórok;

Hazai gyártmányú KTT szimeringek

A magyar gyártmányú KTT szimeringek széles mérettartományban (6 mm-től 190 mm furatátmérőig) és különböző anyagminőségben (NBR 70; Szilikon; VITON) állnak a felhasználók rendelkezésére. A termékek megfelelnek a DIN 3760-as szabványnak és mindegyikük átesik egy gyártás utáni szigorú minőségellenőrző vizsgálaton. A gyártómű az ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszerben tanúsított.

A KTT szimeringeket általalában kedvező áruk és jó minőségük miatt részesítik előnyben a felhasználók.

 

Import szimeringek ( KOK; PBR, NAK, FREUDENBERG, SIMRIT )

E termékeket elsősorban fokozott igénybevételnek kitett, valamint nehezen szerelhető beépítési helyekre ajánljuk. Elfogadható árfekvésük mellett két-háromszoros élettartamot garantálnak és szintén rendelhetők NBR 70, Szilikon, illetve VITON anyagminőségben. Mérettartományuk a 4 mm-es furatátmérőtől a 850 mm-es külső átmérőig terjed. A nagyobb méreteket a gyártók egyedi megrendelés alapján szállítják.

A gyártmánylisták a zoll-os méretrendszerű típusokat is tartalmazzák, de lehetőség van teljesen egyedi méretű és/vagy konstrukciójú szimeringek gyártására is.

 

O-gyűrűk, karmantyúk

A hazai gyártmányú KTT O-gyűrűket 2 mm-es furatátmérőtől egészen 5-600 mm-es méretig gyártják, a legkü-lönbözőbb anyagátmérőkkel, főleg NBR 70-es anyagminőségben. A járatos méreteket raktáron tartjuk, nagyobb méretű, egyedi anyagminőségű igényeket 1-2 napos szállítási határidővel tudunk teljesíteni.

Statikus, nyugvó tömítéseket, egyedi méretben akár helyben, azonnal elkészítünk méretre vágott O-zsinórból, ragasztásos technológiával.

Karmantyúk szállítását álltalában import gyártmányokból egyedi megrendelésre vállaljuk, pontos méret- és profil egyeztetés után, illetve az üzemelési körülmények ismeretében - tekintettel a különösen szerteágazó méret- és típusválasztékra. Bármilyen méretben és kialakításban vállaljuk az egyedi gyártatást is.